Algamar Algi i Grzyby 100gr
Algamar


Opis
Algi Wakame z Atlantyku (Undaria pinnatifida) i grzyb Shiitake (Lentinula edodes)
Jak możemy to spożywać?
- Surowe: dodać do sałatek po namoczeniu przez 20 minut lub lekko tostować w piekarniku lub patelni.
- Gotowane: gotować przez 20 minut i doprawić do smaku, w towarzystwie ryżu, warzyw, ziemniaków, makaronu, kuskusu, prosa, polenty, kaszy manny, zup.
- Sofrita: z cebulą do makaronu, empanad, pizzy, quiches.
- Na parze: 20 minut z innymi warzywami.
Jak możemy to spożywać?
- Surowe: dodać do sałatek po namoczeniu przez 20 minut lub lekko tostować w piekarniku lub patelni.
- Gotowane: gotować przez 20 minut i doprawić do smaku, w towarzystwie ryżu, warzyw, ziemniaków, makaronu, kuskusu, prosa, polenty, kaszy manny, zup.
- Sofrita: z cebulą do makaronu, empanad, pizzy, quiches.
- Na parze: 20 minut z innymi warzywami.
Cechy
- Referencja8437002393977
- MarkaAlgamar
Opinie klientów
Algamar Algi i Grzyby 100gr
