Biogra Złoty len 250g
Biogra


Opis
Złoty len, świadomie uprawiany zgodnie z kryteriami różnorodności biologicznej i zrównoważonego rozwoju, zawiera błonnik i witaminy, zwłaszcza z grupy B i E. oprócz minerałów, takich jak żelazo, wapń, potas, jod, miedź, fosfor i cynk. Działa sycąco, więc pomaga kontrolować apetyt. Jest to również naturalna alternatywa dla eliminacji toksyn z organizmu (działanie moczopędne), nadmiaru płynu i regulacji tranzytu jelitowego.
Ma dużą zdolność nawilżania, dzięki czemu nadaje się do robienia puddingów, a w każdym razie należy go popijać dużą ilością płynu. Nasiona lnu są dobrym rozwiązaniem, aby uzupełnić składniki odżywcze i ozdobić wiele potraw i potraw. W przypadku musli zaleca się mielenie nasion, a na budyń namaczanie ich w wodzie lub napojach warzywnych. Można je również przyjmować w naparach, dodając 30 gramów nasion na litr wody, gotując się przez około 5 minut, pozostawiając do odstania przez około 10 minut i filtrując przez sito.
Ma dużą zdolność nawilżania, dzięki czemu nadaje się do robienia puddingów, a w każdym razie należy go popijać dużą ilością płynu. Nasiona lnu są dobrym rozwiązaniem, aby uzupełnić składniki odżywcze i ozdobić wiele potraw i potraw. W przypadku musli zaleca się mielenie nasion, a na budyń namaczanie ich w wodzie lub napojach warzywnych. Można je również przyjmować w naparach, dodając 30 gramów nasion na litr wody, gotując się przez około 5 minut, pozostawiając do odstania przez około 10 minut i filtrując przez sito.
Cechy
- Referencja8426904170205
- Ilość250 gr
- MarkaBiogra
Opinie klientów
Biogra Złoty len 250g
