Mimasa Hijiki Japan 50 gr
Mimasa


Opis
Hijiki ma brązowawy kolor, który staje się szarawy po wyschnięciu.
Charakterystyczny czarny kolor jest wynikiem wielokrotnego mycia, gotowania i suszenia wodorostów, co pomaga również częściowo wyeliminować jego silny gorzki aromat.
Jest bardzo bogaty w wapń, potas, sód, żelazo, karoten i prowitaminę A.
Hijiki jest wysoce zalecane dla dzieci i kobiet w ciąży.
Instrukcja użycia: Gotować przez 30 minut z smażonymi warzywami. Można go również gotować ze zbożami
Charakterystyczny czarny kolor jest wynikiem wielokrotnego mycia, gotowania i suszenia wodorostów, co pomaga również częściowo wyeliminować jego silny gorzki aromat.
Jest bardzo bogaty w wapń, potas, sód, żelazo, karoten i prowitaminę A.
Hijiki jest wysoce zalecane dla dzieci i kobiet w ciąży.
Instrukcja użycia: Gotować przez 30 minut z smażonymi warzywami. Można go również gotować ze zbożami
Cechy
- Referencja8436032151526
- MarkaMimasa
Opinie klientów
Mimasa Hijiki Japan 50 gr
