Raab Ginger bio 360 tabletki
Raab
Opis
Zalecenie: 1-4 kapsułki w ciągu dnia popijając dużą ilością wody.
Podróżowanie do różnych stref klimatycznych jest przyjemne, ale może to mieć negatywny wpływ na zdrowie. Imbir może pomóc Twojemu ciału dostosować się.
Europejczycy mają trudności z jedzeniem dużych ilości imbiru ze względu na uczucie pieczenia, które wywołuje. Dlatego oferujemy imbir w kapsułkach.
Imbir to niezastąpiona żarówka w kuchni azjatyckiej.
Ajurweda od czasów starożytnych ceniła imbir jako naturalny środek leczniczy za zawartość cennych olejków. Dzięki olejkowi imbirowemu i shogaole imbir daje uczucie ciepła, szczególnie cenione przez ludzi w chłodne dni.
Korzenny smak imbiru zawdzięcza wspomnianej imbiroli. Imbir pobudza wydzielanie śliny i potu oraz stymuluje wrażliwe na ciepło nerwy żołądkowe, co powoduje intensywne pieczenie.
Imbir pobudza apetyt i produkcję soków trawiennych. Imbir pobudza również produkcję soku żółciowego, dzięki czemu ułatwia trawienie tłuszczu.
Imbir jest znany w Azji od ponad 3000 lat. Sproszkowany imbir, którego używamy w naszych produktach, jest uprawiany metodami ekologicznymi.
Imbir zawiera wiele aktywnych składników, pochodzących z olejków eterycznych, które nadają mu ostry smak i wyjątkowy aromat. Mówi się, że te olejki eteryczne są odpowiedzialne za wspomaganie trawienia - to znaczy są „małymi środkami pomocniczymi” dla naszego układu pokarmowego.
Bez glutenu
Bez laktozy
Uwaga: te informacje zostały starannie opracowane i są przeznaczone wyłącznie do użytku wewnętrznego przez naturopatów i sprzedawców.
Podobnie nie zastępują żadnej pomocy medycznej.
Stosowanie naturalnych substancji witalnych w żaden sposób nie zastępuje opieki lekarza, zarówno w chorobach przewlekłych, jak i ostrych
Podróżowanie do różnych stref klimatycznych jest przyjemne, ale może to mieć negatywny wpływ na zdrowie. Imbir może pomóc Twojemu ciału dostosować się.
Europejczycy mają trudności z jedzeniem dużych ilości imbiru ze względu na uczucie pieczenia, które wywołuje. Dlatego oferujemy imbir w kapsułkach.
Imbir to niezastąpiona żarówka w kuchni azjatyckiej.
Ajurweda od czasów starożytnych ceniła imbir jako naturalny środek leczniczy za zawartość cennych olejków. Dzięki olejkowi imbirowemu i shogaole imbir daje uczucie ciepła, szczególnie cenione przez ludzi w chłodne dni.
Korzenny smak imbiru zawdzięcza wspomnianej imbiroli. Imbir pobudza wydzielanie śliny i potu oraz stymuluje wrażliwe na ciepło nerwy żołądkowe, co powoduje intensywne pieczenie.
Imbir pobudza apetyt i produkcję soków trawiennych. Imbir pobudza również produkcję soku żółciowego, dzięki czemu ułatwia trawienie tłuszczu.
Imbir jest znany w Azji od ponad 3000 lat. Sproszkowany imbir, którego używamy w naszych produktach, jest uprawiany metodami ekologicznymi.
Imbir zawiera wiele aktywnych składników, pochodzących z olejków eterycznych, które nadają mu ostry smak i wyjątkowy aromat. Mówi się, że te olejki eteryczne są odpowiedzialne za wspomaganie trawienia - to znaczy są „małymi środkami pomocniczymi” dla naszego układu pokarmowego.
Bez glutenu
Bez laktozy
Uwaga: te informacje zostały starannie opracowane i są przeznaczone wyłącznie do użytku wewnętrznego przez naturopatów i sprzedawców.
Podobnie nie zastępują żadnej pomocy medycznej.
Stosowanie naturalnych substancji witalnych w żaden sposób nie zastępuje opieki lekarza, zarówno w chorobach przewlekłych, jak i ostrych
Cechy
- Referencja4019839836953
- MarkaRaab
Opinie klientów
Raab Ginger bio 360 tabletki